Trei tinute de club noi

Tinutele de club reusite trebuie sa respecte trei reguli principale: sa fie cool, foarte moderne si sa-ti reprezinte cat mai bine pofta de distractie pe care o ai sambata seara! Adapteaza-ti vestimentatia in functie de locul in care mergi si urmeaza sfaturile stilistului Fabuloasa.ro pentru a purta una dintre cele mai cool tinute de club, fara a uita ca amprenta personala si accesoriile pot fi cele mai importante ingrediente ale unui look perfect.

In 2010, uita de tinutele de club prea decoltate sau prea sterse, ci mizeaza pe inspiratia marilor designeri ai lumii! Cele trei tinute de club pentru 2010 au ca punct de plecare tendintele actuale ale modei si iti pun in evidenta personalitatea si stilul de viata: femeia care abordeaza tinuta Globetrotter adora sa calatoreasca si sa imprumute cate putin din spiritul fiecarui loc pe care il viziteaza, o Good Girl Gone Bad adora sa se joace cu look-ul ei, dar si cu mintile barbatilor, iar femeia Goddess este sofisticata si ii place la nebunie sa danseze pana-n zori de zi in cele mai noi cluburi.

Lasa-te inspirata de cele trei tinute de club propuse de noi si nu uita: experimenteaza!

* Pentru a te abona gratuit la blogul Fabuloasa.ro si a primi toate noutatile direct in casuta ta de e-mail, click aici!Trei tinute de club noi, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

About Fabuloasa
Blog exclusiv de lifestyle feminin: moda, frumusete, dragoste, horoscop, sfaturi si o multime de noutati in fiecare zi! Pentru ca tu sa fii stralucitoare si fabuloasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*