MOA transforma Bucurestiul in Micul Paris

In Piata Romana din Bucuresti a avut loc deschiderea oficiala a noului flagship store MOA – magazinul pilot, de referinta cu noul concept MOA. Acesta este cel de-al 7-lea magazin MOA in Romania care este total transformat, are un noua identitate si un nou design, este mult mai luminos si atragator, este mai aproape de clienti si de aspiratiile lor.

Veti fi placut surprinsi de o atmosfera stylish si primitoare, pusa in valoare de utilizarea de materiale originale si feminine. In curand urmeaza sa se deschida alte magazine MOA, urmand noul concept.

Panglica a fost taiata de Madalina Ulmeanu, director general MOA Romania si de Stephane Lahaye, director financiar MOA International, in prezenta a numeroase vedete, precum Andreea Esca si Alexander Eram, Adina Buzatu, Corina Barladeanu, Ozana Barabancea insotita de fiica ei (care de altfel a achizitionat pentru ea si mama sa mai multe accesorii), Alexandra Badoi, Irina Deleanu (care a venit sa aleaga cadouri pentru iubita fiului sau), Deea Buzdugan si Roxana Iliescu.

Andreea Esca, Madalina Ulmeanu si Alexander Eram

Nu au lipsit de la eveniment personalitati de la Ambasada Frantei in Romania si de la Misiunea economica franceza cat si dezvoltatori de centre comerciale si din domeniul de real estate.

Suntem mandri sa deschidem acest nou magazin pilot in Bucuresti chiar inaintea celui din Paris. Pentru noi, Bucurestiul este inca Micul Paris, iar aceasta idee este subliniata de eleganta tuturor romancelor, in orice moment al zilei, a spus Cyrille Tarica.

Vreau sa le multumesc partenerilor din Franta pentru incredere si sprijinul acordat. Am ales MOA pentru ca este un brand care permite oricarei femei sa poarte accesorii practice si in acelasi timp sofisticate, care ii pun in valoare personalitatea, a adaugat Madalina Ulmeanu.

Toti cei prezenti au admirat accesoriile din colectia de toamna/iarna by MOA, de la exuberantele produse din gama Sixty School sau Revival 40’s la cele feminine si elegante din gama New City sau cele country din gama Arizona. De la posete la cizme, de la esarfe la inele, bratari, cercei sau lanturi, de la neasteptatele accesorii tip guler sau cele care dau personalitate cardului bancar, toate produsele MOA sunt actualizate saptamanal, permitand clientelor sa fie in pas cu ultimele tendinte in moda.

About Fabuloasa

Blog exclusiv de lifestyle feminin: moda, frumusete, dragoste, horoscop, sfaturi si o multime de noutati in fiecare zi! Pentru ca tu sa fii stralucitoare si fabuloasa.
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>