Cea mai noua generatie de coloranti de par: NECTRA COLOR

Nectra Color este o vopsea permanenta fara amoniac, delicata cu parul, care ingrijeste parul, pastrand intensitatea, stralucirea si bogatia culorii.

Nectra Color inglobeaza un sistem optimizat cu continut de ulei pentru performanta de neegalat in intensitate si stralucire a colorarii fara amoniac. In plus, garanteaza hranire suprema a parului datorita formulei sale unice cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice.

Inovatia Nectra promite:

  • Performanta a culorii fara amoniac, de neegalat ca intensitate si stralucire
  • Ingrijire de exceptie & culori luminoase
  • Reflexii radiante ale culorii si bogatie intensa a nuantei
  • Parfum floral divin
  • Acoperire pana la 100% a firelor albe

Formula cremoasa a inovatiei Nectra Color este infuzata cu nectar floral si uleiuri botanice. Hraneste intens parul, ii ofera reflexii stralucitoare si bogatie intensa a nuantei si il face matasos la atingere. In plus, parul este mult mai usor de pieptanat si mult mai rezistent (cu pana la 90 % mai putin par rupt fata de parul netratat).

Formula fara amoniac este imbogatita cu uleiuri naturale pentru o culoare fabuloasa, intensa si stralucitoare si acoperire de pana la 100% a firelor albe.

Crema de baza Nectra Color are un parfum placut, fapt ce permite compozitiei florale sa isi deschida buchetul de arome unice, care inglobeaza cate un strop de esenta de zmeura si pere, si o combinatie unica de fructe exotice, pentru o experienta senzoriala cu adevarat unica.

Balsamul pentru ingrijire si stralucire cu Nectar Floral, ulei din samburi de caise si panthenol netezeste parul dupa colorare, fixeaza culoarea si o protejeaza impotriva decolorarii.

Rezultatul: culori intense, luminoase, pline de stralucire, durabile si un par cu aspect sanatos si matasos.

Nectra Color cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice este o experienta a colorarii cu adevarat unica pe care parul o va iubi! Gama Nectra Color ofera 14 nuante stralucitoare, de la blond deschis, pana la roscat, nuante de saten si negru.

Pret recomandat : 23,99 lei/ bucata

Mai multe detalii pe www.nectra-color.ro

Nectra Color de la Schwarzkopf: Culoarea pe care parul tau o va IUBI!

About Fabuloasa

Blog exclusiv de lifestyle feminin: moda, frumusete, dragoste, horoscop, sfaturi si o multime de noutati in fiecare zi! Pentru ca tu sa fii stralucitoare si fabuloasa.
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>